LES NOSTRES BICICLETES TÀNDEM

Som especialistes en la fabricació i venda de tàndems, tan convencionals com elèctrics d’alta qualitat, fabricats a mà i personalitzables fins a l’últim detall! Muntanya, Gravel o Carretera, escull el que millor s’adapti a les teves necessitats!

Actualment és complicat trobar un tàndem, sobretot si és elèctric, que sigui de qualitat, resistent a tot tipus de terrenys i condicions climàtiques i que a la vegada ofereixi les millors prestacions a nivell tecnològic. A Campmajó tenim una àmplia experiència en aquest sector i volem portar-lo al següent nivell. Després de molts anys de desenvolupament hem aconseguit, no només trobar els millors dissenys per a cada disciplina, sinó tenir la flexibilitat de canviar-los i adapar-los als gustos i les necessitats de cada client.

Els nostres tàndems són la millor opció per fer sortides amb companyia, ja sigui un agradable passeig, un entrenament i fins i tot una competició.

MUNTANYA

Bicicletes tàndem de muntanya elèctriques i musculars

Treu el màxim partit als camins de muntanya més exigents!

GRAVEL

Bicicletes tàndem gravel elèctriques i musculars

Disfruta tant de la carretera com de les pistes de muntanya!

CARRETERA

Bicicletes tàndem de carretera elèctriques i musculars

Ideal per descubrir noves carreteres en companyia!

Si vols més informació sobre els nostres tàndems, en aquest enllaç pots trobar algunes de les preguntes que més rebem i que et poden ajudar a respondre dubtes o a saber una mica més sobre les nostres bicicletes tàndem: