BICICLETES A MIDA

La millor bicicleta del món és aquella feta especialment per tu!

A Campmajó som especialistes en la fabricació i venda de bicicletes a mesura, tant en alumini com acer i tan convencionals com elèctriques. Cadascuna de les nostres bicicletes es  fabrica a mà i és personalitzable fins a l’últim detall! 

Muntanya, Gravel o Carretera, escull la que millor s’adapti a les teves necessitats!

MUNTANYA

Bicis de muntanya a mesura elèctriques i musculars

TRIAL

20"

26"

Bicis de trial 20" i 26" a mesura

GRAVEL

Bicis gravel a mesura elèctriques i musculars

VIATGE

Bicis de viatge a mesura elèctriques i musculars

CARRETERA

Bicis de carretera a mesura elèctriques i musculars

PASSEIG

ITRAM-small-1

Bicis de passeig a mesura elèctriques i musculars

Disponible aviat! Si estàs interessat i vols més informació contacte’ns.

Perquè una bicicleta a mida?

1. EXCLUSIVITAT

Cada bicicleta que fabriquem és exclusiva i única per a cada client, no hi haurà cap bicicleta al món que sigui igual que la teva.

2. COMODITAT

Adaptar la geometria del quadre a les dimensions del ciclista fa que la posició d’aquest sigui molt més correcte i la experiència de pedaleig millori considerablement.

3. ESTIL PROPI

Les nostres bicicletes són custom, aixó significa que el client escull tant la pintura com els components que més encaixin amb els seus gustos, estil i personalitat.

4. RENDIMENT

Tenir una posició correcte a sobre la bicicleta és imprescindible per poder rendir i sobretot perquè la bicicleta t’aporti salut en comptes de generar-te dolors i malestar.

5. ADAPTABILIDAD

La nostra metodologia de treball artesanal ens permet ser molt flexibles a l’hora de fabricar qualsevol tipus de bicicleta, estem oberts a qualsevol suggerència.

6. VALOR

Una bicicleta feta a mà, és una bicicleta que té un valor extra. Radere cada bicicleta hi ha una gran dedicació i cura per fer de cada un dels nostres productes el millor que hem fet mai.

Fabriquem la teva bicicleta des de 0!

Som un fabricant de bicicletes totalment independent i les nostres bicicletes són 100% fabricades a Catalunya. 

Nosaltres mateixos donem forma als tubs, ideem i fabriquem les parts mecanitzades de les bicicletes i soldem els quadres un per un. El fet de produïr bicicletes de manera artesanal fa que puguem adaptar cada bicicleta al gust del client, peró també dona un valor afegit al nostre producte, ja que cada bicicleta és única i ha estat creada amb molta cura, cuidant fins el més mínim detall. 

A més, el procés de creació es converteix en una experiència única pel client, ja que és partícep en el disseny de cada detall de la seva bicicleta a més de poder fer un seguiment i veure tots els passos que anem fent durant el procés de fabricació

Graus de personalització

BIKE FITTING

La nostra metodologia de treball sempre s’ha basat en adaptar al màxim possible cada bicicleta a cada ciclista. És per aixó que abans que proposar una geometria estàndard, ja sigui única o amb mides, sempre hem optat per el “bike fitting”.

El bike fitting és una opció ràpida i senzilla amb la que, a través d’un formulari de mesures principals, es pot extreure una geometria força aproximada que s’adapti a les proporcions corporals de cada ciclista.

MUNTANÉ FULL BALANCE

Actualment, també comptem amb la col·laboració de Muntane Full Balance “MFB” un equip d’enginyers i biomecànics que ofereix un estudi biomecànic amb un sistema innovador i patentat on es busca que la bicicleta, no només s’ajusti al cos, sinó que també s’adapti al moviment i oscil·lació natural de cada pilot.

Campmajó, juntament amb Muntané ens hem unit per crear les bicicletes Muntané Full Balance. Bicicletes innovadores que aportin salut i benestar als nostres clients.