BICICLETA TÀNDEM GRAVEL ELÈCTRICA

Bicicleta tàndem elèctrica gravel de dues places feta a mesura i amb pintura i components personalitzables.

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

Aquí trobareu totes les especificacions característiques generals dels nostres tàndems Gravel. Recorda que tant el quadre com els seus components són 100% personalitzables. Si vols més informació sobre els tipus de components que muntem habitualment pots contactar-nos i t’assessorarem perquè escullis els components de més qualitat segons el teu pressupost. El preu dels components se suma al preu final del nostre quadre.

Si estàs buscant una bicicleta tàndem gravel de 2 places, ets al lloc adequat! A Campmajó tenim una àmplia experiència en la fabricació i venda de bicicletes tàndem d’alta qualitat i de tots tipus. Hem estat pioners al sector produint un dels primers, sinó el primer tàndem elèctric de doble suspensió del món.

Les bicicletes tàndem gravel son ideals per fer sortides per la muntanya en terrenys rodadors com pistes de sorra o d’asfalt. És la millor opció si es busca un punt més de velocitat en terrenys de sorra. 

PREU E-TÀNDEM GRAVEL

Tàndem elèctric 100% rígid

4.400€

  • Preu inclou quadre d’alumini i bieles posteriors
  • Motor (Oli 250WW, 85NW) i bateria (748Wh)
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Muntatge de components escollits pel client
  • IVA inclòs

Si tens qualsevol dubte sobre el nostre producte o estàs interessat en comprar no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

PERSONALITZA EL TEU TÀNDEM

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. Si tens una idea predeterminada de com vols que sigui el teu tàndem no dubtis a fer-nos-ho saber. 

DESCOBREIX TOTS ELS NOSTRES TÀNDEMS!

MUNTANYA

GRAVEL

CARRETERA