Un pas endavant en el trial:
nou concepte de geometria per un pilotatge més fluid i saludable.

BICICLETES DE TRIAL 26"

Bicicletes de trial de 26" totalment personalitzables

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

Aquí trobareu totes les especificacions i característiques generals de les nostres bicis de trial 26″. Recordeu que tant el quadre com els seus components són personalitzables. Les nostres bicicletes venen per defecte amb els packs de components Clean detallats a continuació, si volguessiu algún o varis components diferent o volguessiu aprofitar els de la vostre bicicleta actual, ens ho podreu indicar al formulari de personalització que trobareu al final d’aquesta pàgina. El preu dels components es suma al preu final del quadre i forquilla. 

BICICLETA TRIAL COMPLETA

Quadre i forquilla d’alumini amb muntatge de components Clean

BSA

2.499€

BB-30

1.659€

 • Preu inclou quadre i forquilla d’alumini
 • Assessorament de talla online 
 • Pintura (1 color de quadre + 1 color logotips)
 • Muntatge de components escollits 
 • IVA inclòs

QUADRE + FORQUILLA

Quadre i forquilla d’alumini

1.199€

 • Preu inclou quadre i forquilla d’alumini
 • Assessorament de talla online 
 • Pintura (1 color de quadre + 1 color logotips)
 • IVA inclòs

EXTENSOR DE POTÈNCIA

Extensor de poténcia WAW amb mesura personalitzable

50€

 • Preu inclou extensor d’alumini
 • Assessorament de talla online 
 • IVA inclòs

Fes el teu formulari i t’enviarem el teu pressupost detallat junt amb el disseny preliminar de la teva bicicleta! 

CONCEPTE DE GEOMETRIA A MESURA

MUNTANÉ FULL BALANCE GEOMETRY

Muntané Full Balance “MFB” és un sistema innovador i patentat de geometries a mida que busca trobar l’harmonia entre el moviment del pilot i la bicicleta, permetent que cada pilot pugui disfrutar del seu propi moviment natural sense acumular rigidesa i tensions perjudicials pel cos a llarg termini.

Una geometria que s’adapta al teu patró oscil·latori únic i que et permet arribar al màxim rendiment a través de la salut i el benestar, reduïnt el malestar i la fatiga neuromuscular acumulada.

"L'eficiència d'una bicicleta depèn de la capacitat que té per acompanyar el moviment del cos del ciclista"
Miquel Muntané
Enginyer i creador del concepte "MFB"

Fa tres anys, degut a les lesions i molèsties físiques que patia en Sergi Llongueras i gràcies a la col·laboració amb Muntané Full Balance, vam llençar el primer prototip de trial adaptat al cos i al moviment del pilot. Ara, després de tres anys de proves i perfeccionament, volem fer aquest concepte accessible a tothom per aportar salut al món del trial.

L’equip Campmajó X Muntané Full Balance uneix el coneixement sobre la biomecànica aplicada al ciclisme d’en Lluís i en Miquel, l’experiència, continu desenvolupament i millora d’en Sergi Llongueras i la nostra capacitat i experiència en la producció de bicicletes d’alta qualitat.

Durant aquests anys, hem pogut observar i comprovar quins són els principals problemes que tenen ara mateix les bicicletes de trial actuals. A partir d’aquí, hem desenvolupat bicicletes Campmajó 20” i 26” amb un concepte de geometries més saludables dissenyat per MFB totalment innovador en el món del trial.

“Veig al biketrial grans defectes posturals, esforços innecessaris i respiracions amb excessiva tensió, la marca CAMPMAJÓ unida a l'estudi de la geometria a mida de MUNTANÉ FULL BALANCE garanteix el desenvolupament de l'equilibri muscular òptim de l'esquena, l'alineament correcte del maluc i l’adequada amplitud articular de les extremitats. Ens assegurem que la pràctica de l'exercici repetitiu sigui saludable i que també millorin les actituds posturals”
Lluís Muntané
Biomecànic i terapeuta

Les principals diferències entre les bicicletes Campmajó i les que trobemactualment al mercat són:

1. Treballem amb "reach" més curts i potències més llargues

Aixó Ens permeten retrasar el punt de gir de la bicicleta, fent que aquest estigui en una major consonància amb el punt de gir natural del cos, l’abdomen.  Estem acostumats a anar amb reachs llargs, un reach més llarg del compte pot provocar tensió i dolors d’ esquena, cervicals i caixa toràcica. 

2. Angles de direcció més petits i augment de l'avanç de forquilla

Aquest ajust ens permet aconseguir una interacció molt més àgil i natural entre cuadre i forquilla, fent que la transmisió del moviment entre peus i mans sigui més fluïda i sense interrupcions. D’aquesta manera, els petits gestos per aguantar l’equilibri són molt més fàcils i agradables per al pilot

GRAU DE PERSONALITZACIÓ DE LA GEOMETRIA

Des de Campmajó hem comprovat que aquest sistema ens permet fer del trial un esport molt més sa, divertit i accessible. Volem que el pugui disfrutar el màxim numero de persones, és per aixó que hem creat dos graus de personalització diferents:

1. ESTUDI BIOMECÀNIC

A través d’un estudi biomecànic trobarem la geometria ideal i exacta per a les dimensions del teu cos i el teu moviment natural. Aquesta és la opció que més recomanem, sobretot si ets un pilot que et dediques a la competició o tens algun tipus de dolor o patologia física.

(sistema Muntané Full Balance “MFB”)

1.599€

 • Preu inclou sessió de presa de mesures presencial (Sant Cugat del Vallès, Espanya)
 • Disseny de geometria personalitzada (sistema MFB)
 • Fabricació de quadre i forquilla
 • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
 • Mesura i col·locació de la potència i manillar
 • Muntatge de components escollits pel client
 • IVA inclòs

DISPONIBLE AVIAT

2. PER TALLES

Tot i que sempre serà millor tenir una bicicleta feta únicament per a tu, a partir de les observacions i proves que hem fet, MFB a dissenyat quatre possibles talles estàndard per poder aproximar la geometria més adequada per a cada client sense la necessitat d’un estudi biomecànic.

Aquesta és la millor opció per a pilots joves en creixement i persones que volen una bicicleta de trial més saludable per entrenar espontàneament amb la tranquilitat de que no estàn perjudicant la seva salut.

EXTENSOR DE POTÈNCIA

Per poder utilitzar un reach més curt, però a la vegada tenir les mans en una posició correcte i que concordi amb la posició que es busca en les bicicletes de trial actuals (una posició avançada i baixa que ens doni comoditat a les empuntades i penjades) necessitem una potència més llarga del normal.

Per al model de 26, utilitzem una potència de 190mm. Actualment al mercat no hi ha potències tant llargues. És per això que, mentre no fabriquem la nostra pròpia potència, oferim la solució de montar un extensor. 

L’avantatge de portar un extensor és que ens permet ajustar al ilímetre la posició en la qual volem posar les mans del pilot, a més es poden provar diferents posicions sense haver de canviar la potència. 

CAMPMAJÓ AL CAMPIONAT DEL MÓN UCI

ABU DHABI

El passat mes de novembre el nostre pilot Sergi Llongueras va participar al Campionat del Món de Trial UCI. La cursa més important i prestigiosa de tot el calendari internacional, que ja va guanyar el 2019. Vam poder veure com les nostres bicis van abordar sense problemes algunes de les zones més exigents del món.

CAMPMAJÓ RISE

En Sergi és pilot de Campmajó Bikes des del 2020. Per a aquest projecte, necessitava una marca de bicicletes que, seguint la seva visió, fos capaç de produir prototips nous i innovadores i acompanyar-lo en el desenvolupament d’un concepte de bicicleta que encara no s’ha fet abans al món del trial.

Durant aquests anys hem pogut observar i comprovar quins són els principals problemes que tenen ara mateix les bicicletes de trial actuals. A partir d’aquí, hem desenvolupat bicicletes Campmajó de 20” i 26” amb un concepte de geometries dissenyat per MFB totalment innovador al món del trial.

Campmajó RISE és el resultat de resoldre la necessitat de poder fer Trial, fins i tot al més alt nivell, d’una manera sana i eficient creant la base adequada perquè el cos pugui rendir al màxim sense limitacions.

“El plegat del cos va passar a ser el meu major punt feble a causa de la gran quantitat de tensió que vaig arribar a acumular en una geometria que no respectava el meu moviment. Mai abans havia sentit la llibertat de moviment que em permet la Campmajó RISE.

Em sento molt més còmode. En tenir l’esquena alliberada, les meves cames es poden flexionar amb molta més facilitat augmentant el rang de flexió sense dolor.” 

Sergi Llongueras – Revista BIKE

FABRIQUEM LA TEVA BICICLETA DES DE 0!

Som un fabricant de bicicletes totalment independent, això vol dir que no depenem de cap altre empresa externa per fabricar els nostres quadres i forquilles. Les nostres bicicletes són 100% fabricades a Catalunya. 

Nosaltres mateixos donem forma als tubs, ideem i fabriquem les parts mecanitzades de les bicicletes i soldem els quadres un per un. El fet de produïr bicicletes de manera artesanal fa que puguem adaptar cada bicicleta al gust del client, peró també dona un valor afegit al nostre producte, ja que cada bicicleta és única i ha estat creada amb molta cura, cuidant fins al més mínim detall. 

A més, el procés de creació es converteix en una experiència única pel client, ja que és partícep en el disseny de cada detall de la seva bicicleta a més de poder fer un seguiment i veure tots els passos que anem fent durant el procés de fabricació.

ESCULL ELS COLORS QUE MÉS T'AGRADIN!

La pintura és una part clau en la personalització i acabat de la teva bicicleta. Volem que sigui única i feta totalment al teu gust, és per això que oferim més de 100 colors per escollir a l’hora de fer el teu disseny! 

En el preu del quadre entren dos colors, un pel quadre i un altre per els logotips tal com es mostra a l’exemple. En cas de voler un disseny més específic o més elaborat contacta amb nosaltres o indicans-ho al formulari de personalització del final d’aquesta pàgina. 

LA CAMPMAJÓ RISE EN ACCIÓ!

En aquest vídeo podeu veure un dels entrenaments d’en Sergi Llongueras amb la campmajó RISE, el prototip previ a la Abu Dhabi edition, al seu famós parc d’entrenament a Òrrius, uns mesos abans de partir cap als campionats del món a Abu Dhabi 2022.

PERSONALITZA LA TEVA CAMPMAJÓ

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. 

A continuació pots omplir un formulari que ens permetrà rebre tota la informació necesària per poder començar a produïr la teva futura bicicleta de trial. Un cop rebem el formulari, ens posarem en contacte amb tu per acabar de concretar els últims detalls abans d’enviar-te el pressupost. Un cop acordat el pressupost, començarem el procés de fabricació. 

Per llegir els nostres Termes i Condicions actuals us podeu referir als T&Cs publicats a la nostra web: https://campmajobikes.com/termes_i_condicions/

Si tens qualsevol dubte sobre el nostre producte o estàs interessat en comprar no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!