FES LA TEVA CAMPMAJÓ

PERSONALITZA LA TEVA CAMPMAJÓ AQUÍ

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. 

És per això que et podem oferir les següents opcions: geometria amb sistema Muntané Full Balance, geometria de la teva preferència o “Bikefitting”. Si vols una de les dues primeres opcions posa’t en contacte amb nosaltres

En aquesta pàgina trobareu el formulari necessari per adaptar la bici a les vostres mesures. Un cop rebem aquest formulari, ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar de concretar els últims detalls abans d’enviar-vos el pressupost. Un cop acordat el pressupost, començarem el procés de creació. 

Per qualsevol dubte en el procés no dubteu en contactar amb nosaltres a través del whatsapp del formulari de contacte.

"BIKE FITTING"

El bike fitting és una opció ràpida i senzilla amb la que, a través d’un formulari de mesures principals, es pot extreure una geometria força aproximada que s’adapti a les proporcions corporals de cada ciclista.

Aquestes són les 5 mesures necessàries per poder crear una geometria adaptada a cada pilot.

  1. Vertical des del terra a l’os de la pelvis
  2. Vertical des del terra a la cavitat que hi ha sobre l’esternon, just a la base del coll
  3. Alçada total en posició erguida
  4. Horitzontal des del centre del puny a la paret. Amb el colze a 90° i recolzat a la paret 
  5. Horitzontal des del centre del puny a la paret. Braç completament estirat seguint la horitzontal del terra

Per prendre les mesures cal que estiguis descalç i les mesures del braç sempre són el centre del puny tancat, com si agafessim el manillar de la bici. 

FORMULARI "BIKE FITTING" CAMPMAJÓ

1. Rodes (llantes i pneumàtics) / 2. Frens / 3. Canvi de marxes / 4. Manillars i potències / 5. Suspensió frontal / 6. Suspensió posterior / 7. Forquilla (en cas de gravel o carretera) / 8. Pedalier i bieles frontals / 9. Tigues i seients