CAMPMAJÓ ALS MUNDIALS DE TRIAL!

El passat Novembre el nostre pilot Sergi Llongueras va participar al campionat del món de trial. La prova més important i prestigiosa de tot el calendari internacional que ja va guanyar el passat 2019. Vam poder veure com les nostres bicicletes s’enfrontaven a algunes de les zones més exhigents del món amb pedres, blocs rodons de formigó, troncs de palmeres, aigua i sorra de platja! 

La competició va acomençar el divendres amb unes semifinals a 3 voltes sota una calor sufocant, el clima del desert va ser una dificultat afegida per als pilots. En Sergi va fer un paper espectacular al llarg de totes les zones puntuant entre 30 i 60 punts en totes. A la tercera volta, va tenir un error que li va costar la seva plaça a la final. Amb un nivell de pilots tant alt, qualsevol fallo es paga molt car. Una petita relliscada de la roda de radere al primer tram d’una zona va fer que l’eix de la bicicleta passés per fora d’una fletxa i no pugues seguir puntuant, deixant-lo així, sense possibilitats de poder seguir lluitant per aconseguir els 50 punts que quedaven. 

Tot i així, estem molt orgullosos del rendiment d’en Sergi no només aquest mundial, si no també tot aquest any 2022 en el qual, com a equip, hem fet un avenç enorme en el seu procés d’adaptació a la seva nova geometria Muntané Full Balance, la qual va canviar lleugerament en aquesta nova edició d’Abu Dhabi. 

“Realment començo a notar com el moviment d’interacció entre el meu cos i aquesta bicicleta és molt més fluid i natural, sento que encara necessito hores sobre la bicicleta per-m’hi sentir completament confiat. però no hi ha dubte que estem en el camí correcte per arribar a fer realitat aquest nou concepte, crear la bicicleta ideal per el meu cos i tornar a aconseguir grans resultats a la èlit del trial. Però, aquesta vegada, rendint des de la base d’haver prioritzat la meva salut i benestar.”  

EXISTEIX UNA BICI PER A CADA PERSONA!

L’equip d’enginyers i biomecànics de Muntané Full Balance ofereix un estudi biomecànic amb un sistema innovador i patentat on es busca que la bicicleta, no només s’ajusti al cos, sinó que també s’adapti al moviment i oscil·lació natural de cada pilot.

Campmajó, juntament amb Muntané ens hem unit per crear les bicicletes Muntané Full Balance. Bicicletes innovadores que aportin salut i benestar als nostres clients.

ESTUDI BIOMECÀNIC

400€

Preu inclou sessió de presa de mides presencial (Sant Cugat del Vallès, Espanya) i creació de geometria personalitzada completa.   

PERSONALITZA LA TEVA BICICLETA

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. Si tens una idea predeterminada de com vols que sigui la teva bici no dubtis a fernos-ho saber.