QUI SOM

Amb seu a Tarragona, Catalunya, som un equip d’entusiastes de la bicicleta que creiem que les bicis, fetes a mida, poden millorar la salut i la qualitat de vida de les persones. La única manera de realment fer una bicicleta completament a mida per una persona, és fent-la a mà. És per això que som especialiestes en la innovació i presonalització de bicicletes i tàndems. Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients, no nomès en les mides, sinò també en els materials, tipus de tubs, dissenys únics i packs de components.

El nostre projecte, neix el 2021 quan el nostre fundador Lluís Campmajó, després de més de 30 anys d’experiència en la fabricació personalitzada de bicicletes, decideix crear un equip compromès amb els nostres valors:

Esport, salut, benestar, inclusivitat i innovació

Ajudem a les persones a complir els seus somnis, gràcies a la nostra alta especialització i autosuficiència, podem ajudar-te a fer realitat idees i projectes diferents i innovadors, no només en el ciclisme si no en qualsevol altre àmbit de la ingenieria mecànica on es necessiti la manufacturació de peçes metàliques.

Per nosaltres el benestar comença per cuidar la natura i el media ambient que ens envolta, i no hi ha cap altre mitjà de transport que ens permeti conectar i respectar tant la natura com les bicicletes. A Campmajó ens assegurem que els materials utilitzats per fabricar els nostres productes sempre són el més reciclables possible. És per això que els nostres principals materials de construcció són l’alumini i l’acer, dos dels metalls més abundants a l’escorça terrestre i més fàcils de reciclar circularment. 

El fet que tota la nostra producció, des dels quadres complets fins les peces més petites es produeixin a la nostra fàbrica és molt important per a nosaltres. A més de reduir el nostre impacte ambiental, també ens permet controlar cada petit detall del nostre producte i fer que el procés de prototipatge i millora del producte sigui el més ràpid possible. 

LLUÍS CAMPMAJÓ

FUNDADOR I MÀNAGER

En Lluís és i ha sigut un artesà de les bicicletes tota la seva vida. Amb unes mans privilegiades i un talent innat per inventar, crear i construïr, ha fabricat cents de bicicletes per a persones d’arreu del món. Amb 14 anys va fabricar la seva primera bicicleta i des d’aleshores no ha parat de plasmar a les seves bicicletes i altres invents totes les idees i innovacions que li passen pel cap, sempre amb l’objectiu de millorar la vida dels altres i ajudar a totes aquelles persones que per, la raó que sigui, van un pas més enllà i busquen una alta especialització. 

Amb més de 30 anys d’experiència en la fabricació artesanal de bicicletes, ara és el fundador i mànager de Campmajó Bikes on s’encarrega principalment de dissenyar i aportar idees que aportin solucions tant al món del ciclisme com en altres àmbits de la enginyeria. Reconegut arreu de Catalunya per la bona feina i el rigor, conjuntament amb el seu equip de treballadors, s’encarrega de produïr bicicletes úniques al món. 

MIQUEL ADSERÀ

ENGINYER I CAP DE PRODUCCIÓ

Enginyer mecànic llincenciat per la Universitat d’Amsterdam i amb 15 anys d’experiència com a enginyer. A més de soldar i produïr la majoria de les peces, en Miquel s’encarrega d’aportar una visió importantíssima als dissenys. Conjuntament amb en Lluís formen un gran equip de direcció de la empresa. 

SEGUIU-NOS A INSTAGRAM!