ESPORT, SALUT, BENESTAR I INCLUSIVITAT

CAMPMAJÓ BIKES

A Campmajó Bikes fabriquem les bicicletes més saludadables per a cada persona. Siguin quines siguin les seves capacitats. Treballem amb tu i els millors biomecànics per aconseguir una bicicleta que s’adapti al teu cos, al teu moviment i a les teves preferències.

El nostre projecte, neix el 2021 quan el nostre fundador Lluís Campmajó, després de més de 30 anys d’experiència en la fabricació personalitzada de bicicletes, decideix crear un equip compromès amb els nostres valors:

Esport, salut, benestar i inclusivitat

Les bicicletes dissenyades específicament pel seu pilot no només milloren el rendiment de l’esportista sinó que també en milloren la seva salut. I conseqüentment el seu benestar. És per això, que a Campmajó treballem perquè tothom tingui la seva Campmajó.

LA TEVA

Dos senzills passos per fabricar la teva bicicleta:

  1. Posa’t en contacte amb nosaltres per comunicar-nos les teves preferències de components, pintura i personalització del quadre
    Si encara no saps del tot com vols la bici no hi ha cap problema! El nostre equip et podrà ajudar a escollir els millors components i dissenys per tu
  2. Decideix si vols fer la teva bicicleta a mesura. T’oferim tres opcions depenent del nivell de detall amb què vols adaptar la teva bicicleta:

A

Qüestionari

Després de 30 anys d’experiència, hem desenvolupat un simple qüestionari a partir del qual podem construir una bicicleta ajustada a les teves mesures 

Contacte’ns  i et facilitarem el formulari, també el podem fer per telèfon

B

Biomecànic comercial

Et recomanem un biomecànic qui et farà un estudi detallat de les mesures del teu cos necessàries per fer-te un quadre a mida o simplement fes-lo amb el teu biomecànic de confiança

Posa’t en contacte amb nosaltres i et recomanarem el millor biomecànic 

C

Full Balance Geometry

En coŀlaboració amb l’equip de Muntané Full Balance, oferim un estudi biomecànic i la seva geometria patentada, Full Balance Geometry,  basada totalment en el moviment osciŀlatori del cos

Campmajó junt amb Muntané oferim indiscutiblement la bicicleta més saludable 

A partir d’aquí començarem la fabricació de la teva bici. Els passos i el temps sempre dependran del grau d’adaptabilitat necessari per cada bicicleta, però seguirà el procés detallat a sota.

Recorda que en qualsevol estadi de fabricació podras venir al nostre taller a seguir la producció en directe!

EL PROCéS

A Campmajó construim la teva bicicleta artesanalment des del disseny de la geometria fins a tenir la bicicleta acabada.

Disseny de la geometria

Un cop rebem les dades del teu estudi biomecànic, els nostres enginyers les processen per convetir-les en la geometria de la teva bici. 

Així comença la fabricació de totes les nostres bicicletes.

A través del nostre software també produim totes les peces de les nostres bicis.

Mecanitzat de peces

Produim cada una de les nostres peces al nostre taller a Perafort. Un cop les tenim dissenyades comencem el mecanitzat a través de les nostres màquines CNC.

Gràcies a fer cada un d’aquests processos nosaltres mateixos podem garantir la màxima qualitat a les nostres bicicletes.

Soldadura

Les nostres soldadures són el resultat de molts anys d’experiència soldant tot tipus de peces, el que ens ha portat a professionalitzar les nostres soldadures fins l’últim detall. Garantint la millor estabilitat entre peces. 

Alineació

Encara que alineem el quadre al llarg del procés, un cop tenim el quadre a punt, l’alineem un últim cop.

Pintar

La pintura és una part clau en la personalització de la teva bicicleta. És per això que oferim més de 100 colors per escollir i pintem els quadres al taller, per oferir la millor qualitat possible. També pots escollir dissenys específics com el camuflatge. 

Un cop el quadre està pintat apliquem una capa de vernís per garantir-ne la durabilitat. 

Muntatge

L’últim pas per finalitzar la bicicleta és incorporar tots els components acordats.