TÀNDEM ELÈCTRIC DE MUNTANYA DOBLE SUSPENSIÓ

Bicicleta tàndem elèctrica de muntanya per 2 persones fet a mesura i amb colors i components personalitzables.

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

A Campmajó oferim la possibilitat de personalitzar a la carta els components a muntar per cada tàndem. Tot i així, per facilitar les decisions a aquelles persones que no ho tenen tant clar, hem fet tres packs de components de gamma baixa a més alta amb el seu preu total corresponent. el preu dels components es suma al preu del nostre quadre.

PREU E-TÀNDEM DOBLE

Tàndem elèctric doble suspensió

5.800€

 • Preu inclou quadre d’alumini i bieles posteriors
 • Motor (Oli 250WW, 85NW) i bateria (748Wh)
 • Disseny de geometria “bikefitting”
 • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
 • Muntatge de components escollits pel client
 • IVA inclòs

PREU E-TÀNDEM HARD TAIL

Tàndem elèctric rígid (només suspensió frontal)

4.400€

 • Preu inclou quadre d’alumini i bieles posteriors
 • Motor (Oli 250WW, 85NW) i bateria (748Wh)
 • Disseny de geometria “bikefitting”
 • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
 • Muntatge de components escollits pel client
 • IVA inclòs

Si tens qualsevol dubte sobre el nostre producte o estàs interessat en comprar no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

FABRIQUEM EL TEU TÀNDEM DE MUNTANYA IDEAL!

SI ESTÀS BUSCANT UNA BICICLETA TÀNDEM DE MUNTANYA DE 2 PLACES, ESTÀS AL LLOC ADEQUAT!

A Campmajó tenim una àmplia experiència en la fabricació i venda de bicicletes tàndem d’alta qualitat i de tots tipus. Hem estat pioners al sector produint un dels primers, sinó el primer tàndem elèctric de doble suspensió del món. Amb un disseny resistent, modern, innovador i estètic, el nostre tàndem és la millor opció a l’hora de sortir acompañat per la muntanya.

“El nou tàndem Enduro de Campmajó explora la vessant més radical dels tàndems d’alta gamma, amb un quadre personalitzable fins al més mínim detall”
Revista GoRide

Les bicicletes tàndem d’ Enduro són ideals per fer sortides per la muntanya per pistes, corriols i terrenys exhigents.  L’amortidor posterior és genial perquè el tàndem doble absorbeixi les irregularitats del terreny i millori enormement la experiència del ciclista que va al radere. A més, ara amb el component elèctric et permet pujar i arribar a camins i indrets que abans eren inaccessibles per qualsevol altre tàndem.

FES UN COP D'ULL AL NOSTRE TÀNDEM EN ACCIÓ!

L'Alfons és un pilot de tàndem invident que li encanta l'esport i les sortides per la muntanya, sentir la sensació d'anar sobre rodes i la velocitat de les baixades. Gràcies al tàndem pot tornar a gaudir de totes aquestes sensacions. Amb l'ajut d'un pilot que guii el tàndem ell pot anar al radere i tornar a viure i fer allò que més li agradada. Aquí teniu algun exemple de vídeo que penja al seu canal de Youtube on podeu veure com són les seves sortides. 

MODELS DESTACATS

Aquests són alguns exemples de tèndems elèctrics doble suspensió que ja hem fabricat per altres clients. Cadascun d’ells ha estat personalitzat fins l’últim detall amb diferents tipus de pintura, components i mides. 

TÀNDEM ELÈCTRIC DE MUNTANYA GROC

TÀNDEM ELÈCTRIC DE MUNTANYA BLAU ELÈCTRIC

TÀNDEM ELÈCTRIC DE MUNTANYA BLANC PERLA

TÀNDEM ELÈCTRIC DE MUNTANYA LILA ELÈCTRIC

PERSONALITZA EL TEU TÀNDEM

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. Si tens una idea predeterminada de com vols que sigui el teu tàndem no dubtis a fer-nos-ho saber. 

DESCOBREIX TOTS ELS NOSTRES TÀNDEMS!

MUNTANYA

GRAVEL

CARRETERA