SERGI LLONGUERAS

CAMPIÓ DEL MÓN ABSOLUT 2019

Als 12 anys en Sergi va començar a practicar trial, als 18 es va proclamar subcampió d’Europa i del Món Júnior, entrant a vàries finals de la UCI Trials World Cup en la categoria èlit siguent encara júnior.

Després de passar per varies lesions de genoll, al 2018 va tornar més fort que mai firmant una gran temporada i proclamant-se Campió d’Espanya, tercer en la Copa del Món i Subcampió del Món Èlit.

A principis del 2019 va passar una altre operació que el va deixar molt endarrera en la temporada però tot i això va aconseguir el seu principal objectiu i el somni de la seva vida, ser Campió del Món i guanyar el seu primer arc iris.

Actualment, en Sergi és un dels pilots de Trial bici més coneguts a nivel mundial, no només per els seus resultats esportius, també per ‘espectacular contingut que comparteix amb els seus seguidors en les seves xarxes socials.

BICICLETA ACTUAL

CAMPMAJÓ RISE ABU DHABI EDITION 2022

En Sergi és pilot de Campmajó Bikes des de 2020, quan en col·laboració amb Muntané Full Balance vam dissenyar una bicicleta a mida adaptada al seu moviment i al seu cos per superar el dolor al genoll el qual arrosegava des de feia anys. 

Per aquest projecte, en Sergi necessitava una marca de bicicletes que, seguint la seva visió, fos capaç de produir prototips nous i innovadors i acompanyar-lo en el desenvolupament d’un concepte de bicicleta que encara no s’ha fet abans en el món del trial.   

“Campmajó Full Balance Geometry m’ha permès veure l’esport encara que sigui al més alt nivell, com a sinònim de salut i millora constant” Sergi Llongueras per la revista Bike – llegeix l’article complet aquí

La de la imatge es la seva bicicleta actual. Aquesta bicicleta té una geometria innovadora dins el món del trial amb un reach molt curt, un gran llençament de forquilla i una potència molt llarga. Tots els requisits necessaris per adaptar-la al cos seu cos i moviment natural. Aquesta edició és una evolució de la Campmajó RISE i va ser  creada específicament pel mundial de trial 2022.

FES UN COP D'ULL A UN DELS SEUS ENTRENAMENTS!

En aquest vídeo podeu veure un dels entrenaments d’en sergi llongueras amb la campmajó rise al seu famós parc d’entrenament a Òrrius, uns mesos abans de partir cap als campionats del món a Abu Dhabi.

ARRIBANT AL MÀXIM RENDIMENT A TRAVÉS DE LA SALUT!

NOVA CAMPMAJÓ RISE ABU DHABI EDITION 2022!

Una nova geometria revolucionaria en el món del trial!