BICICLETA TÀNDEM DE MUNTANYA DOBLE SUSPENSIÓ

Bicicleta tàndem de muntanya feta a mà i totalment personalitzable

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

Aquí trobareu totes les especificacions i característiques generals dels nostres tàndems de muntanya. Tant el quadre com els seus components són 100% personalitzables. El preu dels components es suma al preu final del quadre.

QUADRE TÀNDEM DOBLE SUSPENSIÓ

Quadre d’alumini de tàndem muscular de muntanya doble suspensió

  • Quadre d’alumini
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • IVA inclòs, preu embalatge i enviament no inclòs

PREU

3.150€

TÀNDEM DOBLE SUSPENSIÓ COMPLET

Tàndem muscular de muntanya doble suspensió

  • Quadre d’alumini
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Pack components complet
  • Muntatge de components escollits
  • IVA inclòs, preu embalatge i enviament no inclòs

PACK BÀSIC

6.800€

PACK MITJÀ

7.800€

PACK PREMIUM

9.475€

Fes el teu formulari i t’enviarem el teu pressupost detallat junt amb el disseny preliminar del teu tàndem! 

FABRIQUEM EL TEU TÀNDEM DE MUNTANYA IDEAL!

La nostra marca compta amb una vasta experiència al sector i amb molts anys de desenvolupament dedicats als tàndems de muntanya. Això ens ha permès perfeccionar els nostres dissenys i tecnologia, assegurant que els nostres productes compleixin els més alts estàndards de qualitat i rendiment.

Les bicicletes tàndem d’Enduro són ideals per fer sortides de muntanya per pistes, senders i terrenys exigents. La suspensió del darrere absorbeix els impactes i les vibracions de manera efectiva, proporcionant més comoditat i estabilitat durant el recorregut, sobretot per al segon pilot. A més, en mantenir les rodes en contacte constant amb el terra, es maximitza la tracció i es millora el control, cosa que permet superar camins difícils amb més facilitat i seguretat.

El nostre compromís amb la innovació i el perfeccionament constant ens impulsa a seguir sent líders al mercat de tàndems de muntanya. Amb components d´alta qualitat i una construcció robusta, garantim la durabilitat i resistència necessàries per gaudir d´aventures a la muntanya durant anys.

“L’última creació és el Campmajó Bikes EnDuo tàndem, un model que ja té una llarga evolució darrere seu i que, fabricat a mida al nostre país, es presenta com el millor tàndem de MTB que pots trobar”  
Revista ESMTB

Uneix-te a la comunitat de ciclistes aventurers i gaudeix de l’emoció de conquerir la muntanya en tàndem!

FES UN COP D'ULL AL NOSTRE TÀNDEM EN ACCIÓ!

L'Alfons és un pilot de tàndem invident que li encanta l'esport i les sortides per la muntanya, sentir la sensació d'anar sobre rodes i la velocitat de les baixades. Gràcies al tàndem pot tornar a gaudir de totes aquestes sensacions. Amb l'ajut d'un pilot que guii el tàndem, ell pot anar al darrera i tornar a viure i fer allò que més li agradada. Aquí teniu algun exemple de vídeo que penja al seu canal de Youtube on podeu veure com són les seves sortides. 

MODELS DESTACATS

Aquests són alguns exemples de tèndems tan dobles com “hard tail” que ja hem fabricat per altres clients. Cadascun d’ells ha estat personalitzat fins l’últim detall amb diferents tipus de pintura, components i mides. 

TÀNDEM ENDURO NEGRE TINTA

TÀNDEM ENDURO TARONJA POSTA DE SOL

TÀNDEM ENDURO MARRÓ FANG

TÀNDEM HARD TAIL VERD BRILLANT