Amb geometria a escollir pel pilot o a través d’un estudi biomecànic fet per Muntané Full Balance podem crear una bicicleta que no només s’adapti a les teves dimensions, si no també al teu propi moviment natural.

BICICLETES DE TRIAL 20"

Bicicletes de trial de 20" amb geometria, colors i components totalment personalitzables.

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

Aquí trobareu totes les especificacions característiques generals de les nostres bicis de trial 26″. Recorda que tant el quadre com els seus components són 100% personalitzables. Si vols més informació sobre altres tipus de components que muntem habitualment pots contactar-nos i t’assessorarem perquè escullis els components de més qualitat segons el teu pressupost. El preu dels components se suma al preu final del quadre i forquilla. 

Al llarg d’aquests anys les bicicletes de trial han evolucionat moltíssim, però el 2021 Campmajó va aconseguir, sense cap dubte, posicionar-se a l’avanguardia d’aquesta innovació. 

Gràcies a la col·laboració amb Muntané Full Balance, vam llençar el primer prototip de trial adaptat al cos i al moviment del pilot. El Campió del Món de Trial 26”, Sergi Llongueras. Ara, després de 3 anys de proves i perfeccionament, volem fer aquest concepte accessible a tothom i aportar salut al món del trial.

AIXÍ S'HA FABRICAT LA BICICLETA D'EN SERGI LLONGUERAS

MUNTANÉ FULL BALANCE GEOMETRY

Muntané Full Balance és un sistema de geometries innovador i patentat que busca trobar la harmonia entre el moviment del pilot i la bicicleta, permetent que cada pilot pugui disfrutar del seu propi moviment natural sense acumular rigidesa i tensions perjudicials pel cos a llarg termini. Una geometria que et permet arribar al màxim rendiment a través de la salut i el benestar. 

Les diferències principals entre una geometria MFB i el que trobem actualment al mercat són les seguents: 

Treballem amb "reach" més curts i potències més llargues

Aixó Ens permeten retrasar el punt de gir de la bicicleta, fent que aquest estigui en una major consonància amb el punt de gir natural del cos, l’abdomen.  Estem acostumats a anar amb reachs llargs, un reach més llarg del compte pot provocar tensió i dolors d’ esquena, cervicals i caixa toràcica. 

Angles de direcció més petits i augment de l'avanç de forquilla

Aquest ajust ens permet aconseguir una interacció molt més àgil i natural entre cuadre i forquilla, fent que la transmisió del moviment entre peus i mans sigui més fluïda i sense interrupcions. D’aquesta manera, els petits gestos per aguantar l’equilibri són molt més fàcils i agradables per al pilot

GRAU DE PERSONALITZACIÓ DE LA GEOMETRIA

Des de Campmajó hem comprovat que aquest sistema ens permet fer del trial un esport molt més sa, divertit i accessible. Volem que el pugui disfrutar el màxim numero de persones, és per aixó que hem creat dos graus de personalització diferents:

TOTAL

A través d’un estudi biomecànic trobem la geometria ideal per a les dimensions del teu cos i el teu moviment natural. Aquesta és la opció que més recomanem, sobretot si ets un pilot que et dediques a la competició o tens algun tipus de dolor o patologia física.

(sistema Muntané Full Balance “MFB”)

1.599€

 • Preu inclou sessió de presa de mesures presencial (Sant Cugat del Vallès, Espanya)
 • Disseny de geometria personalitzada (sistema MFB)
 • Fabricació de quadre i forquilla
 • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
 • Mesura i col·locació de la potència i manillar
 • Muntatge de components escollits pel client
 • IVA inclós

DISPONIBLE FINALS 2023

PARCIAL

Tot i que sempre serà millor tenir una bicicleta feta únicament per a tu, a partir d’una geometria MFB hem creat quatre possibles talles estàndar per poder aproximar la geometria més adecuada per a cada client sense la necessitat d’un estudi biomecànic.

Aquesta és la millor opció per a pilots joves en creixement i persones que volen una bicicleta de trial més saludable per entrenar espontàneament  

QUADRE + FORQUILLA

Quadre i forquilla d’alumini

1.199€

 • Preu inclou quadre I forquilla d’alumini
 • Pintura (1 color de fons + 1 color logotips)
 • Muntatge de components escollits pel client
 • IVA inclòs

QUADRE

Quadre d’alumini

900€

 • Preu inclou quadre d’alumini
 • Pintura (1 color de fons + 1 color logotips)
 • Muntatge de components escollits pel client
 • IVA inclòs

FORQUILLA

Forquilla d’alumini

299€

 • Preu inclou forquilla d’alumini
 • Pintura (1 color de fons + 1 color logotips)
 • IVA inclòs

FABRIQUEM LA TEVA BICICLETA DES DE 0!

Som un fabricant de bicicletes totalment independent, això vol dir que no depenem de cap altre empresa externa per fabricar els nostres quadres i forquilles. Les nostres bicicletes són 100% fabricades a Catalunya. 

Nosaltres mateixos donem forma als tubs, ideem i fabriquem les parts mecanitzades de les bicicletes i soldem els quadres un per un. El fet de produïr bicicletes de manera artesanal fa que puguem adaptar cada bicicleta al gust del client, peró també dona un valor afegit al nostre producte, ja que cada bicicleta és única i ha estat creada amb molta cura, cuidant fins el més mínim detall. 

A més, el procés de creació es converteix en una experiència única pel client, ja que és partícep en el disseny de cada detall de la seva bicicleta a més de poder fer un seguiment i veure tots els passos que anem fent durant el procés de fabricació.

CAMPMAJÓ RISE

En Sergi és pilot de Campmajó Bikes des de 2020, quan en col·laboració amb Muntané Full Balance vam dissenyar una bicicleta a mida adaptada al seu moviment i al seu cos per poder curar el dolor al genoll el qual arrosegava des de feia anys. 

Per aquest projecte, en Sergi necessitava una marca de bicicletes que, seguint la seva visió, fos capaç de produir prototips nous i innovadors i acompanyar-lo en el desenvolupament d’un concepte de bicicleta que encara no s’ha fet abans en el món del trial.   

“La Campmajó RISE m’ha permès veure l’esport, encara que sigui al més alt nivell, com a sinònim de salut i millora constant” – Sergi Llongueras per la revista Bike.

La de la imatge és la primera versió de la seva bicicleta actual. Aquesta bicicleta té una geometria innovadora dins el món del trial amb un reach molt curt, un gran llençament de forquilla i una potència molt llarga. Tots els requisits necessaris per adaptar-la al seu cos i moviment natural.

LA CAMPMAJÓ RISE EN ACCIÓ!

En aquest vídeo podeu veure un dels entrenaments d’en Sergi Llongueras amb la campmajó RISE, el prototip previ a la Abu Dhabi edition, al seu famós parc d’entrenament a Òrrius, uns mesos abans de partir cap als campionats del món a Abu Dhabi 2022.

Si tens qualsevol dubte sobre el nostre producte o estàs interessat en comprar no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

PERSONALITZA LA TEVA CAMPMAJÓ

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. Si tens una idea predeterminada de com vols que sigui la teva bici no dubtis a fernos-ho saber.