BICICLETA TÀNDEM DE MUNTANYA DOBLE SUSPENSIÓ

Bicicleta tàndem de muntanya feta a mesura, amb colors i components personalitzables.

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

A Campmajó oferim la possibilitat de personalitzar els components a muntar per cada tàndem. Tot i així, per facilitar les decisions a aquelles persones que no ho tenen tan clar, hem detallat a sota els tres packs de components estàndard amb més demanda. Des de la gamma més baixa i assequible, a la més alta amb el seu preu total corresponent. 

El preu del pack de components no està inclòs al preu del quadre.

PREU TÀNDEM ENDURO

Tàndem muscular doble suspensió

3.300€

  • Preu inclou quadre d’alumini
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Muntatge de components escollits pel client
  • IVA inclòs

PREU TÀNDEM HARD TAIL

Tàndem muscular rígid (només suspensió frontal)

2.000€

  • Preu inclou quadre d’alumini
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Muntatge de components escollits pel client
  • IVA inclòs

Vols personalitzar el teu tàndem? Fes el formulari i indican’s com el vols! 

Si tens qualsevol dubte sobre el nostre producte  no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

FABRIQUEM EL TEU TÀNDEM DE MUNTANYA IDEAL!

La nostra marca compta amb una vasta experiència al sector i amb molts anys de desenvolupament dedicats als tàndems de muntanya. Això ens ha permès perfeccionar els nostres dissenys i tecnologia, assegurant que els nostres productes compleixin els més alts estàndards de qualitat i rendiment.

Les bicicletes tàndem d’Enduro són ideals per fer sortides de muntanya per pistes, senders i terrenys exigents. La suspensió del darrere absorbeix els impactes i les vibracions de manera efectiva, proporcionant més comoditat i estabilitat durant el recorregut, sobretot per al segon pilot. A més, en mantenir les rodes en contacte constant amb el terra, es maximitza la tracció i es millora el control, cosa que permet superar camins difícils amb més facilitat i seguretat.

El nostre compromís amb la innovació i el perfeccionament constant ens impulsa a seguir sent líders al mercat de tàndems de muntanya. Amb components d´alta qualitat i una construcció robusta, garantim la durabilitat i resistència necessàries per gaudir d´aventures a la muntanya durant anys.

“L’última creació és el Campmajó Bikes EnDuo tàndem, un model que ja té una llarga evolució darrere seu i que, fabricat a mida al nostre país, es presenta com el millor tàndem de MTB que pots trobar”  
Revista ESMTB

Uneix-te a la comunitat de ciclistes aventurers i gaudeix de l’emoció de conquerir la muntanya en tàndem!

FES UN COP D'ULL AL NOSTRE TÀNDEM EN ACCIÓ!

L'Alfons és un pilot de tàndem invident que li encanta l'esport i les sortides per la muntanya, sentir la sensació d'anar sobre rodes i la velocitat de les baixades. Gràcies al tàndem pot tornar a gaudir de totes aquestes sensacions. Amb l'ajut d'un pilot que guii el tàndem, ell pot anar al darrera i tornar a viure i fer allò que més li agradada. Aquí teniu algun exemple de vídeo que penja al seu canal de Youtube on podeu veure com són les seves sortides. 

MODELS DESTACATS

Aquests són alguns exemples de tèndems tan dobles com “hard tail” que ja hem fabricat per altres clients. Cadascun d’ells ha estat personalitzat fins l’últim detall amb diferents tipus de pintura, components i mides. 

TÀNDEM ENDURO NEGRE TINTA

TÀNDEM ENDURO TARONJA POSTA DE SOL

TÀNDEM ENDURO MARRÓ FANG

TÀNDEM HARD TAIL VERD BRILLANT

PERSONALITZA EL TEU TÀNDEM

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. Si tens una idea predeterminada de com vols que sigui el teu tàndem no dubtis a fer-nos-ho saber. 

DESCOBREIX TOTS ELS NOSTRES TÀNDEMS!

MUNTANYA

GRAVEL

CARRETERA