BICICLETA TÀNDEM DE MUNTANYA

FABRIQUEM EL TEU TÀNDEM DE MUNTANYA IDEAL!

SI ESTÀS BUSCANT UNA BICICLETA TÀNDEM DE MUNTANYA DE 2 PLACES, ESTÀS AL LLOC ADEQUAT!

A Campmajó tenim una àmplia experiència en la fabricació i venda de bicicletes tàndem d’alta qualitat i de tots tipus. Hem estat pioners al sector produint un dels primers, sinó el primer tàndem elèctric de doble suspensió del món.

“El nou tàndem Enduro de Campmajó explora la vessant més radical dels tàndems d’alta gamma, amb un quadre personalitzable fins al més mínim detall”
Revista GoRide

Les bicicletes tàndem d’ Enduro són ideals per fer sortides per la muntanya per pistes, corriols i terrenys exhigents.  L’amortidor posterior és genial perquè el tàndem doble absorbeixi les irregularitats del terreny i millori enormement la experiència del ciclista que va al radere. 

El nostre tàndem doble ha estat provat en descensos i competicions, per terrenys i condicions climàtiques extremes i els resultats han sigut esplèndids!

“L’última creació és el Campmajobikes EnDuo tàndem, un model que ja té una llarga evolució darrere seu i que, fabricat a mida al nostre país, es presenta com el millor tàndem de MTB que pots trobar” – Revista Esmtb

TÀNDEM DE MUNTANYA DOBLE SUSPENSIÓ

Bicicleta tàndem de muntanya per a 2 persones fet a mesura i amb colors i components personalitzables.

CARACTERÍSTIQUES I COMPONENTS

A Campmajó oferim la possibilitat de personalitzar a la carta els components a muntar per cada tàndem. Tot i així, per facilitar les decisions a aquelles persones que no ho tenen tant clar, hem fet tres packs de components des de la gamma més baixa i assequible, a la més alta amb el seu preu total corresponent. El preu del pack de  components es suma al preu del nostre quadre.

PREU TÀNDEM ENDURO

Tàndem muscular doble suspensió

3.300€

  • Preu inclou quadre d’alumini
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Muntatge de components escollits pel client
  • IVA inclòs

PREU TÀNDEM HARD TAIL

Tàndem muscular rígid (només suspensió frontal)

2.000€

  • Preu inclou quadre d’alumini
  • Disseny de geometria “bikefitting”
  • Pintura del quadre (1 color quadre + 1 color logotips)
  • Muntatge de components escollits pel client
  • IVA inclòs

FES UN COP D'ULL AL NOSTRE TÀNDEM EN ACCIÓ!

L'Alfons és un pilot de tàndem invident que li encanta l'esport i les sortides per la muntanya, sentir la sensació d'anar sobre rodes i la velocitat de les baixades. Gràcies al tàndem pot tornar a gaudir de totes aquestes sensacions. Amb l'ajut d'un pilot que guii el tàndem ell pot anar al radere i tornar a viure i fer allò que més li agradada. Aquí teniu algun exemple de vídeo que penja al seu canal de Youtube on podeu veure com són les seves sortides. 

MODELS DESTACATS

Aquests són alguns exemples de tèndems tant dobles com “hard tail” que ja hem fabricat per altres clients. Cadascun d’ells ha estat personalitzat fins l’últim detall amb diferents tipus de pintura, components i mides. 

TÀNDEM ENDURO NEGRE

TÀNDEM ENDURO TARONJA

TÁNDEM ENDURO MARRÓ

TÀNDEM HARD TAIL VERD

PERSONALITZA EL TEU TÀNDEM

Gràcies a la nostra metodologia de treball artesanal som especialistes en adaptar els nostres productes a les necessitats físiques i preferències estètiques de cadascun dels nostres clients. Si tens una idea predeterminada de com vols que sigui el teu tàndem no dubtis a fer-nos-ho saber. 

DESCOBREIX TOTS ELS NOSTRES TÀNDEMS!

MUNTANYA

GRAVEL

CARRETERA