CAMPMAJÓ ALS HISTÒRICS UCI SUPER MUNDIALS A GLASGOW

12/08/2023

Aquest passat agost la UCI va organitzar a Glasgow els Super Mundials de ciclisme. El mundial més gran de la història del ciclisme, acollint 21 disciplines i 200 podis, entre 120 països i gairebé 3.000 participants.

Els nostres pilots de trial Irene Caminos i Sergi Llongueras, van participar amb les Campmajó RISE en les respectives disciplines de trial 20” femení i elit 26”. Les zones comptaven amb obstacles construïts de bobines, barrils de vi, travesses, formigons, pedres i troncs.

Irene Caminos, la nostra rider d’elit femení que venia de fer una tercera posició al Campionat d’Espanya i amb moltes possibilitats de fer-se un lloc dins la gran final del diumenge, va fer una bona actuació davant d’unes zones molt exigents. Tot i així, després de les tres voltes a les 5 zones del circuit, la seva puntuació total no va ser suficient per estar entre les 6 millors del món.

“Las cosas no han salido como esperábamos… Hay días en los que las cosas salen y otras en las que no… y esta vez no ha salido nada” Irene Caminos

Per altra banda, en la categoria elit masculí 26” el nostre pilot Sergi Llongueras, va fer una gran semifinal. Va començar amb un error a la segona zona, on va puntuar 0 punts per passar involuntàriament per una porta de vermells. Això el va fer caure molt avall a la classificació, fins la posició 25. Durant tota la competició va estar remuntant posicions davant d’unes zones molt tècniques i exigents físicament degut a un gran nombre de portes, cada tram comptava amb mínim dues portes. Va donar tot el que tenia i va intentar sumar tants punts com fos possible, intentant fer-se un lloc a la final però no va poder ser. Finalment va aconseguir la 9ª posició, un resultat positiu però que ens deixa amb ganes de més sabent de què és capaç en Sergi.

“L’objectiu principal d’aquest mundial era entrar a la final però no era el dia. Aquestes zones tècniques i llargues em va mostrar el meu punt feble que és poder mantenir un ritme ràpid sense aturar-me per poder sumar el màxim de punts possibles. L’única manera d’aconseguir una mica d’avantatge de la resta de pilots era arribar al 4t i 5è sector fresc i poder passar-los. En el meu cas tenia el nivell per fer-los, però cada cop arribava massa cansat per poder fer-los o fins i tot provar-los a temps. Així que em va costar molt sumar els punts suficients per ocupar un lloc entre els 6 primers. Sé que vaig donar tot el que tenia allà, estic satisfet. Només necessito seguir treballant per ser un pilot més complet! 💪🏼💯Sergi Llongueras